top of page

Zuidwest gericht kantoor

TE KOOP / te huur

GEBOUW

Moderne en lichtrijke kantoorruimte

VERDIEPING

verideping 4

OPPERVLAKTE

266m²

600_0_eersteverdieping-C6-edit.jpg.webp

Ontdek dit lichtrijke kantoor op de 4de verdieping van Kwadestraat 151B, Roeselare. Deze kantoorruimte is zorgvuldig ontworpen om uw zakelijke ambities te verwezenlijken, voorzien van twee stijlvolle vergaderruimtes, een ruime opleidingszaal voor uw teamontwikkeling, een dynamisch landschapskantoor, overvloedige natuurlijke lichtinval en moderne glaspartijen, aangevuld met een privékeuken.

Westwing Park staat bekend om zijn excellente locatie en het brede spectrum aan kantooroplossingen, perfect afgestemd op zowel start-ups als gevestigde ondernemingen. Hier vindt u de ideale setting voor uw bedrijf, of u nu op zoek bent naar een compacte kantoorruimte of een uitgebreide zakelijke hub. Het kantoor is gelegen naast Hotel Mercure Roeselare, waar u en uw medewerkers toegang hebben tot ondermeer restaurant, bar, vergaderzalen, auditorium, board room en takeaway.

Wenst u een bezichtiging in te plannen of  aanvullende informatie? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag verder!

SPECIFICATIES

  • Landschapskantoor met vergaderruimtes

  • Eigen elektriciteits- en watertellers

  • Internet- en glasvezelbekabeling voorzien

  • Voldoende parkeermogelijkheden (zowel ondergronds als bovengronds)

  • Zuidgericht met natuurlijk daglicht 

bottom of page