top of page

Flexibiliteit en Functionaliteit

te huur

GEBOUW

WESTWING TOWER

VERDIEPING

VERDIEPING 3

OPPERVLAKTE

238 en 312m2

1000_0_Cam4_LR.jpg.webp

Op verdieping 3 van de Westwing Tower vindt u de perfecte balans tussen modern design en functionele werkruimtes. Met units van 238 m² en 312 m². De ruimtes zijn voorzien van een casco afwerking, inclusief verhoogde computervloeren en klimaatplafonds, en bieden een perfecte basis voor een op maat gemaakte kantoorinrichting.


Elk van de verdiepingen in de Westwing Tower is ontworpen met het oog op de behoeften van hedendaagse bedrijven, waarbij flexibiliteit, efficiëntie en welzijn centraal staan. Ontdek deze inspirerende werkplekken en hoe ze kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming.

Met uitgebreide parkeeroplossingen, zowel onder- als bovengronds, en elektrische snellaadstations naast het gebouw, zetten we in op uw gemak.

 

Directe toegang tot de faciliteiten van Mercure Hotel Roeselare, inclusief event- en vergaderzalen, en Cotton Kitchen Roeselare aan de voet van de toren (in zomer 2024), creëren een dynamische mix van werk en ontspanning, ideaal voor zakelijke lunches en relaxte pauzes.

 

Westwing Tower staat voorop in duurzaamheid en innovatie, als het eerste kantoorgebouw in West-Vlaanderen bekroond met het BREAAM Excellent-certificaat. Dit illustreert onze inzet voor milieu en toekomstbestendig bouwen, waarmee we zowel voldoen aan hoge duurzaamheidsnormen, maar ook een inspirerende werkomgeving creëren.

Wenst u een bezichtiging in te plannen of  aanvullende informatie? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag verder!

SPECIFICATIES

  • Kantoor N0 - 3.3: 238 m²

  • Kantoor NW - 3.2: 312 m²

  • Ruime parkeermogelijkheden, zowel onder- als bovengronds

  • Elektrische snellaadstations naast het gebouw

  • Onderscheiden met het BREAAM Excellent-certificaat

  • Directe toegang tot de faciliteiten van Mercure Hotel Roeselare

  • Cotton Kitchen Roeselare aan de voet van de toren (in zomer 2024)

  • Een dynamische mix van werk en ontspanning op Westwing Park.
     

bottom of page