Troeven

Troeven

Neem voorsprong op uw concurrenten

De war for talent woedt hevig in zowat iedere sector. Het unieke karakter van Westwing Park, haar inspirerende professionele omgeving, de vele faciliteiten en vlotte bereikbaarheid zorgen ervoor dat u een voorsprong neemt in deze slag om de beste werknemers.

Westwing Park biedt alles voor een maximale work-life balance. Een hub waar u alles bij de hand heeft, recht in het park of in de directe omgeving.

Zo heeft u op een boogscheut van Westwing Park onder andere:

Mercure hotel (****)

De 87 comfortabele kamers van Hotel Mercure Roeselare (****) zijn ideaal om even tot rust te komen. Het hotel biedt bovendien nog deze voorzieningen: restaurant, opleidings- en vergaderzalen, conferentierumtes, een auditorium en een fitnessruimte.

Mercure hotel

Evenement Zalen

Mercure Hotel biedt eveneens de perfecte infrastructuur voor een brede selectie evenementen, zoals zakelijke bijeenkomsten, seminars en meer.

Naast de verschillende vergaderzalen beschikt het hotel over een auditorium voor 100 personen. Er kunnen recepties worden gehouden tot 250 personen.

Vergaderzalen en auditorium

Culinair genieten

In het Mercure hotel kan u culinair genieten met uw klanten of prospects van een zakenlunch of diner.

Heeft u weinig tijd? Neem dan een snelle lunch, U bent bediend binnen de 45 minuten. Daarnaast kan u genieten van een afterwork drink in de bar samen met uw medewerkers.

Restaurant en Brasserie

Westwing Park in cijfers

Wij bieden ruimte aan meer dan 50 bedrijven
Er zijn meer dan 990 parkeerplaatsen
Wij bieden momenteel 35.000m² kantoorruimte aan
Westwing park breidt uit met 14.500m² kantoorruimte

AZ Delta

Het AZ Delta is één van de grootste ziekenhuizen in Vlaanderen. Het is een hypermoderne campus met splinternieuwe wegeninfrastructuur én een directe verbinding met ons kantorenpark. Hierdoor is Westwing Park de perfecte uitvalsbasis voor medische vrije beroepen en groepspraktijken.

Zicht op AZ delta

Ontspanning

De groene long van Roeselare ligt eveneens vlakbij het business park. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de gezondheid of lichaamsbeweging van uw medewerkers: zij kunnen in het historische Sterrebos terecht voor een sprintje of middagwandeling.

Sterrebos

Shopping

Westwing Park ligt ook vlakbij R.Plaza, een gloednieuwe hub voor diensten en shopping met onder andere een Albert Heijn supermarkt. U zit dus vlakbij andere ondernemers en kunt snel inkopen doen voor of na de werkuren.

Shopping

Flex offices

Regus is de grootste aanbieder van flexibele werkplekken wereldwijd en heeft ook een vestiging op het Westwing Park. Zij bieden privékantoren, coworkingplekken, professionele zakenadressen en vergaderruimtes aan.

Flex Offices - Regus

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info