Ligging

Ligging

De ligging, de kracht van Westwing Park

Westwing Park is een modern kantorenpark gelegen op een strategische locatie in de provincie West-Vlaanderen. Het park ligt op de kruising van de E403 snelweg en de rijksweg Roeselare-Izegem, waardoor het gemakkelijk te bereiken is vanuit alle hoeken van de provincie.

 

Het hart van West-Vlaanderen

De ligging van Westwing Park zorgt ervoor dat u sneller nieuwe klanten en medewerkers aantrekt. Het is een echte facilitator voor ondernemingen met groeiambities. Westwing Park is de eerste keuze voor wie op zoek is naar een centrale ligging in West-Vlaanderen.

De toegangspoort van Roeselare

Westwing Park is al sinds jaar en dag een populaire uitvalsbasis voor ondernemingen die zich in West-Vlaanderen vestigen. De redenen daarachter hoeven we niet ver te zoeken.

Westwing Park bevindt zich namelijk op een vlot bereikbare en strategische ligging: de as Kortrijk-Brugge, de kruising van de snelweg E403/A17. Het park vormt samen met de nieuwe ziekenhuiscampus AZ Delta de toegangspoort van Roeselare, het kloppend hart van West-Vlaanderen. Westwing Park en haar omgeving groeiden de afgelopen 10 jaar uit tot een volwaardig nieuw stadsdeel. Alle faciliteiten die u, uw onderneming, gasten en medewerkers nodig hebben zijn hier aanwezig. Ontdek ze hier!

In het hart van West-Vlaanderen

Vlotte toegang voor auto, fiets en bus

Mobiliteit en bereikbaarheid horen bij de grootste troeven van Westwing Park:

  • Wie met de wagen komt, vindt de weg vanzelf. Westwing Park geniet een perfecte verbinding met het afrittencomplex langs de E403. Files zijn hier nog de grote uitzondering.
  • Openbaar vervoer: De bushalte op Westwing Park zorgt voor een vlotte verbinding met AZ Delta, het station en centrum van Roeselare.
  • Fietsvriendelijke omgeving: Al fietsend naar kantoor, of tijdens de pauze even fietsen naar de stad, het bos of de winkels? De fietspaden van het nieuwe A3-knooppunt verbinden Westwing Park met Izegem en Roeselare.
  • Parkeermogelijkheden: Er is nooit een tekort aan parking op Westwing Park. Residenten kunnen kiezen voor een private parkeerplaats, maar ook flexibele abonnementsformules op maat van uw onderneming zijn mogelijk. Daarnaast is er altijd plaats op onze ruime bezoekersparking.
Locatie, Locatie, Locatie
Ligging van Westwing Park
Benieuwd naar onze beschikbare kantoorruimtes?
Benieuwd naar onze beschikbare kantoorruimtes?
Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info