Moderne en lichtrijke kantoorruimte

te huur

Gebouw Moderne en lichtrijke kantoorruimte
Verdieping Gelijkvloers
Oppervlakte 493m²

Vraag meer informatie op
Moderne en lichtrijke kantoorruimte

Deze moderne en lichtrijke kantoorruimte van ca. 493 m² is gelegen op het gelijkvloers en biedt een hedendaagse inrichting met extra hoge plafonds. De ruimte kan eventueel opgedeeld worden in twee aparte units van 282,74 m² en 210,52 m². Als extra voordeel beschikt het kantoor over een aangenaam zuidgericht buitenterras.

Het kantoor is gelegen in hetzelfde complex als Hotel Mercure Roeselare, waar u toegang heeft tot ondermeer restaurant, bar, vergaderzalen, auditorium, board room en takeaway.


Westwing Park is niet alleen bekend om zijn strategische locatie, maar ook om de diversiteit aan kantooroplossingen die het biedt. Of u nu op zoek bent naar een groot of klein kantoor, Westwing Park is de ideale plek voor bedrijven in West-Vlaanderen en ver daarbuiten. Bent u geïnteresseerd of wenst u een bezichtiging in te plannen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag verder!Specificaties
  • Landschapskantoor met vergaderruimtes
  • Privatieve sanitaire ruimte met 2 toiletten en lavabo
  • Eigen elektriciteits- en watertellers
  • Internet- en glasvezelbekabeling voorzien
  • Computervloer
  • Voldoende parkeermogelijkheden (zowel ondergronds als bovengronds)
  • Exclusief: Toegang tot het zuidgerichte buitenterras!

Laat hier jouw gegevens na

An amazing piece of astronomy trivia that few people know is that in truth, only about ten percent of the universe is visible using conventional methods of observation. For that reason, the Hubble really was a huge leap forward. That is for the very simple reason that the Hubble can operate outside of the atmosphere of Earth.


* Verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info