Kantoor met 5 parkeerplaatsen

te huur

Gebouw Kantoor met 5 parkeerplaatsen
Verdieping Gelijkvloers
Oppervlakte 372m²

Vraag meer informatie op
Kantoor met 5 parkeerplaatsen

Midden in West-Vlaanderen presenteert Westwing Park een modern en lichtovergoten kantoor te huur, gesitueerd op het gelijkvloers van Kwadestraat 153 0.1, Roeselare. Deze ruimte is perfect ontworpen om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen, met 5 afzonderlijke burelen, 3 ruime vergaderzalen, een volledig uitgeruste keuken en sanitaire voorzieningen.

Met een royale oppervlakte van ca. 372m² is dit kantoor ideaal gelegen nabij de E403 afrit Roeselare-Rumbeke, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Een bijkomend voordeel is dat er 5 privatieve parkeerplaatsen bij deze kantoorruimte horen, welke reeds zijn inbegrepen in de huurprijs.

Westwing Park is niet alleen bekend om zijn strategische locatie, maar ook om de diversiteit aan kantooroplossingen die het biedt. Of u nu op zoek bent naar een groot of klein kantoor, Westwing Park is de ideale plek voor bedrijven in West-Vlaanderen en ver daarbuiten.

Bent u geïnteresseerd of wenst u een bezichtiging in te plannen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag verder!Specificaties
  • volledig ingericht
  • verluchting en full airco
  • verlaagd systeemplafond
  • telefoon- en databekabeling
  • sanitair (m/v)
  • 2 ingangen
  • eigen lichtbord met logo

Laat hier jouw gegevens na

An amazing piece of astronomy trivia that few people know is that in truth, only about ten percent of the universe is visible using conventional methods of observation. For that reason, the Hubble really was a huge leap forward. That is for the very simple reason that the Hubble can operate outside of the atmosphere of Earth.


* Verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info